Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kunstof Kozijnen REHAU

BS Kozijnen levert kunststof kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren van REHAU profielsystemen met staalbewapening wat garant staat voor een zeer hoge stabiliteit. De kozijnen ramen en deuren voldoen aan de hoogste eisen en zijn daarom ook voorzien van keurmerken zoals het bekende KOMO en SKG. Het hoogwaardige hang- en sluitwerk heeft het politie keurmerk VEILIG wonen. REHAU kunststof kozijnen passen even goed bij moderne nieuwbouw als oude gebouwen die onder monumentenzorg vallen.

REHAU staat voor

Het beste van REHAU
Eén naam met 5 profieltypen
REHAU heeft het allernieuwste profielsysteem speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.
U kunt kiezen voor een vlak of verschillende verdiepte kozijn uitvoeringen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren